Akut tandvård Linköping

 

Akut tandvård Linköping

Akut tid samma dag

På vår tandläkarmottagning i Linköping får du alltid en tid samma dag vid akuta tandproblem. Våra tandsköterskor, tandläkare och specialisttandläkare kan hjälpa dig med akuta besvär såsom tandvärk, ilningar eller om du har skadat en tand.

Vid akuta besvär kontakta oss på telefonnummer 013 - 12 39 79 så hjälper vi dig.

Öppettider

 
Vi kan hjälpa dig med akuta besvär följande tider:
Måndag - Torsdag: 08.00 - 16.00
Fredag: 08.00 - 13.00
 

Tandvårdsrädsla vid akutbesvär

Våra tandläkare är vana att hjälpa personer som lider av tandvårdsrädsla. Vi är måna om att alla ska känna sig välkomna och väl omhändertagna på vår tandläkarklinik vid akuta besök. Berätta gärna för oss om du känner obehag inför ditt besök så avsätter vi extra tid.
 

Så funkar ett akutbesök

Vid ett akutbesök kommer tandläkaren fokusera på det specifika problemet som du behöver hjälp med. För att snabbt kunna åtgärda dina besvär är det viktigt att hitta och diagnostisera problemet. Detta skiljer sig från en traditionell undersökning där tandläkaren undersöker din övergripande munhälsa.

Om du har svårare besvär kan du ibland behöva göra ett återbesök. Om så är fallet kommer din tandläkare hjälpa dig med en behandlingsplan som passar dig.

Vad kostar akut tandvård i Linköping?

Priset för akut tandvård i Linköping beror på dina behov och skiljer sig från fall till fall. Hos oss på Bright Tandhälsa kommer din tandläkare alltid ge dig ett kostnadsförslag innan någon behandling påbörjas.

Fina ord från några av våra patienter

Ni är bäst!
Bemötande, Kunnande, Utförande

Björn

Det är så vänligt och tryggt hos er.
Tack för att ni är så tillmötesgående
och lyssnar på patienterna!

Familjen Dahlgren

Tack för fina tänder och för att jag kan le igen.

Annica

Boka ett akutbesök hos oss

Ring oss på 013 - 12 39 79 och få en akut tandläkartid redan idag.