Privat tandläkare Linköping

 

Välkommen till Bright Tandhälsa

Privat tandläkare i Linköping

Vi är en privat tandläkarklinik i Linköping city med lång erfarenhet från den offentliga tandvården. Och vi älskar tänder. Vi startade vår klinik för att bedriva privat tandvård på vårt sätt utan långa väntetider. På Bright Tandhälsa arbetar våra tandläkare med utgångspunkt i vetenskapen och kombinerar allmäntandvård och specialisttandvård med fint hantverk. Det är fantastiskt att se hur vi kan skapa glädje med våra egna händer.

Behandlingar

 
På vår privata tandläkarklinik erbjuder vi en heltäckande tandvård. Hos oss finns bred kompetens kombinerat med specialistkompetens samlat på en plats. Vår ambition är att du som patient ska känna dig välkommen, trygg och väl omhändertagen. BOKA TID

Vi som jobbar på Bright Tandhälsa

På Bright Tandhälsa är vi tretton medarbetare, varav flera privata tandläkare med specialistkompetens inom oral protetik, parodontologi, implantatkirurgi och ortodonti. Vårt team sätter ditt välmående, munhälsa och leende i fokus i en lugn och välkomnande miljö.
Hos oss är du i trygga händer och vi ser fram emot att träffa dig. SE HELA TEAMET
 

Vad är en privat tandläkare?

Bright Tandhälsa är en privat tandläkarklinik. Detta innebär att vi drivs i egen regi och inte av Sveriges landsting. Att vara en privat tandläkarklinik har sina fördelar – framför allt för våra kunder. I och med att vi drivs i egen regi kan vi erbjuda en mer personlig service, kortare väntetider och ett brett tjänsteutbud.

Är en privat tandläkare bättre?

Beroende på hur dina behov ser ut kan en privat tandläkarklinik vara mer passande för just dig. Som privata tandläkare har vi möjlighet att ge dig en personlig service och korta väntetider, men det viktigaste är att du hittar en tandläkare du har förtroende för. Hos oss får du alltid prata med en legitimerad tandläkare för att se hur vi bäst kan hjälpa dig.

Fina ord från några av våra patienter

Ni är bäst!
Bemötande, Kunnande, Utförande

Björn

Det är så vänligt och tryggt hos er.
Tack för att ni är så tillmötesgående
och lyssnar på patienterna!

Familjen Dahlgren

Tack för fina tänder och för att jag kan le igen.

Annica